Marisca Gemerts Styling - Fashion Hair Makeup Stylist
PRIVE Makeup en Gezichtsverzorgings Workshops

Geef uzelf of iemand anders een  PRIVE Makeup en Gezichtsverzorgings workshop cadeau. Leuk voor feestdagen, verjaardagen en andere verwen- en bedankmomenten. En..... leuker dan het geven van bloemen of chocolade!

Hoe werkt het?
Onze beautystylisten bellen degene op die u met de workshop wilt verwennen. We vertellen waarom zij dit van u cadeau krijgt en we maken meteen de afspraak voor de workshop.

De beautystiliste komt bij degene thuis die dit cadeau ontvangt om de producten te demonstreren en op te brengen. Daarna gaat ze zelf aan de slag met de producten, geassisteerd door de syliste. Indien interesse is in de gebruikte producten, kunnen deze meteen aangeschaft worden. Dit is echter vrijblijvend en in het geheel niet verplicht..

De workshops duren ongeveer 2,5 uur
.
Indien de gastvrouw 3 vriendinnen uitnodigt, krijgt zij een make-up opbergdoos* twv. € 18,= cadeau. En indien een persoon voor minimaal € 100,= aanschaft, krijgt zij deze ook cadeau.
                                                           * (zonder Inhoud)

Voor wie?
Voor alle vrouwen die willen weten hoe ze hun gezicht en lichaam het beste kunnen verzorgen, welke make-up producten het beste bij ze passen en die willen leren hoe deze goed en makkelijk kunnen aanbrengen.

Wanneer?
Voor alle gelegenheden waarbij u uzelf of iemand anders wilt verwennen of bedanken met een ludiek cadeau, dat zeker op prijs gesteld wordt. Dat kan zijn op feestdagen, bij het behalen van een diploma, voor een bruiloft. Maar ook na herstel van ziekte of als afsluiting van een moeilijk periode.


Wat wordt er behandeld tijdens de workshops?

Makeup Workshops
  • Camoufleren wallen, donkere kringen, grove poriën, fijne lijntjes, rode huid, pigmentvlekken 
  • Aanbrengen foundation, poeder, blush,  eyeliner opbrengen,  tekenen van wenkbrauwen 
  • Accentueren van verschillende soorten ogen: diepliggend ver uit elkaar of juist dicht bij elkaar staande ogen, Aziatische ogen  overhangende oogleden, rijpere huid rondom de oogleden en ogenleden met donkere kringen en dikke wallen


Gezichtsverzorging workshops
  • Huidanalyse, reiniging en verzorging
  • Gezichtsmassage, gezichts, lip-, hand-,en voetverzorging
  • Bodyscrubs en  body(acne) producten     .


 
Welke merken gebruiken wij?
Sibel 
Superlooks 
2b 
Mary Kay